Wij zijn er voor al uw Calamiteiten Schades Bouwprojecten Reinigingen

Niet zomaar een klus bedrijf

06-18210214

Reiniging

MDS-Multiservice verzorgt vrijwel alle schoonmaakwerkzaamheden zoals interieurreiniging, dieptereiniging, gevelreiniging, vloerreiniging en nog veel meer. Geschikt voor zakelijk en particulier.

Bouw

In de bouw verzorgen wij vrijwel alle denkbare diensten van algemene burgelijke bouw tot utiliteitsbouw. Ook voor bouwopruimers en andere calamiteiten rondom de bouw kunt u bij ons terecht.

Schade

Last van rioolschade, brandschade, inbraakschade, waterschade of andere calamiteiten? MDS-multiservice staat 24/7 voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en onze ervaren medewerkers komen zo spoedig mogelijk.

Calamiteitenservice

Onze calamiteitenservice is altijd met spoed bereikbaar. Van brandschade tot calamiteiten rondom de bouw. Met al uw calamiteiten kunt u bij MDS multiservice terecht. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Bouw en Reiniging

MDS Multiservice is een bouw, reiniging en calamiteiten bedrijf gespecialiseerd op alle vlakken. Op het gebied van de bouw helpen wij onder andere bij schade herstel, verbouwen, renoveren, onderhoud en opruimen. We zijn hiervoor altijd 24/7 bereikbaar.

Naast onze bouwservice bieden wij ook specialistische reiniging. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in bouwopruiming, dieptereiniging, sanitairreiniging, gevelreiniging en veel meer. Schoonmaken is een vak apart en wij zetten de vakkundige schoonmakers van MDS Multiservice graag voor u in!

Calamiteitenservice

Bent u getroffen door waterschade, brandschade, rioolschade of een andere calamiteit? Maakt u zich dan geen zorgen! MDS Multiservice calamiteitenservice heeft 24/7 ervaren werknemers voor u klaar staan. Zowel voor particuliere calamiteiten als grote rampen en industriële schade. Hoe dan ook, wij streven er altijd naar uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

In geval van spoed calamiteiten kunt u ons het beste bereiken op 06-18210214. Samen met onze werknemers, ZZP-ers en externe partijen zoeken wij in overleg altijd naar de best passende oplossing.

Hieronder kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor calamiteitenservice en meer

    adminDiensten